Du er her

Aktuelt

Felles ledermøte Ideelt nettverk og N.K.S. Kløverinstitusjoner

Vi har gleden av å invitere alle ledere i Ideelt nettverk og i N.K.S. Kløverinstitusjoner til en felles ledersamling den 6. September kl 10 -12. Det serveres lunsj kl 12 -13 for alle deltakere. 
Etter lunsj  kl 13 -15 vil ledere i N.K.S. Kløverinstitusjoner ha en intern ledersamling. Sted: Felix konferansesenter, Aker Brygge
Pris kr 600 = lokaler og lunsj fra buffet, faktureres etter påmelding.
Påmelding.

Ny lov om offentlige anskaffelser – Ideell sektor blir ivaretatt.

Torsdag 9. Juni behandler Stortinget Ny lov om offentlige anskaffelser. Dette er en svært viktig lov for Ideelle organisasjoner. Derfor har vi gitt mange innspill til de politiske partiene, til næringskomiteen og embetsverket i Næringsdepartementet.

Undertegnet avtalen


Bilde: Undertegnet avtalen fra venstre Bjørg Ravlo Rydsaa (KS Bedrift), Gunn Marit Helgesen (KS), Monica Mæland (Næringsminister), Mette Kalve (Ideelt Nettverk), Torbjørg Aalborg (Virke), Sturla Stålsett (Frivillighet Norge).
 

Handlingsrommet er tilstede!

Regjeringen har betydelig frihet til å samarbeide med ideelle virksomheter ved å reservere kontrakter om helse- og sosialtjenester for ideelle viser juridisk utredning Ideelt Nettverk har fått gjort av advokat Morten Goller.  Ideelt nettverk har foretatt en grundig utredning av handlingsrommet i det nye anskaffelsesregelverket som kommer i 2016. 

NÅR SKAL LØFTET OM Å VIDEREFØRE SAMARBEIDSAVTALEN MED DE IDEELLE AKTØRENE REALISERES?

 I statsbudsjettet sier regjeringen den vil styrke og videreføre samarbeidsavtalen med de ideelle aktørene på helse og velferdsfeltet. Dette er positivt. Frivillighet Norge, Ideelt Nettverk, KS-bedrift og Virke har derfor klare forventninger om at Næringsminister Monica Mæland raskt inviterer til et dialogmøte med oss.

 

Medlemsinfo juni 2013

 Sommeren er over oss og det er på tide med litt informasjon fra Ideelt Nettverk. Samtidig vil vi informere om at høstens medlemsmøte blir den 15 . oktober kl 10 -12 . 

Sted: KLP hovedkontor, Dronning Eufemias gate 10, Oslo. (Like ved Oslo S spor 19)

Medlemsinfo våren 2012

Siden medlemsmøtet den 30. januar 2012 har vi arbeidet mye med samarbeidsavtalen med Regjeringen samt samarbeid med DIFI om utvikling av en veileder i offentlige anskaffelser. Vi har også hatt noen politiske møter.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer